President Puigdemont: “¿Em vol segrestar, senyor Pedro Sánchez?”

5

El missatge del president Puigdemont des de Waterloo deixa KO la loquoacitat buida de Sánchez

Aquesta és una qüestió d’ètica política. El legítim president català Carles Puigdemont, des del seu exili a Waterloo, entra en el cos a cos amb el president en funcions Pedro Sánchez i el deixa KO (fora de combat).

La serenitat de Puigdemont contrasta amb el crispat Sánchez. El president català, amb les banderes de Catalunya i Europa al seu costat, emet un missatge per les xarxes socials malgrat que el règim espanyol intenta censurar-les com fan les dictadures posant portes al camp. Puigdemont, només amb 58 segons, deixa KO al Sánchez del cuatrifachito (PSOE, PP, CS, VOX) i tota la seva loquacitat buida i demagògica. Puigdemont diu…

“Aquest és un missatge a Pedro Sánchez després que ahir hagués adquirit de manera pública el compromís que si guanya les eleccions em portaria a Espanya. Un compromís que fa com candidat electoral i que també el vincula com president del Govern. Senyor Sánchez li avanço que només té dues maneres de complir aquesta promesa i ambdues són il·legals. Son contràries al dret de la Unió Europea i de la democràcia.

“Una és que vostè prengui des del Consell de Ministres les decisions que en una democràcia consolidada només pot prendre el poder judicial. Si vostè estimés i respectés la Constitució que tan diu defensar, això no ho pot fer.

“L’altra és practicar el mateix que un ministre i altres dirigents del seu partit, el Partit Socialista, ja varen practicar en el passat i que vostè segurament justifica: el segrest de persones. ¿Vosté em vol segrestar, senyor Pedro Sánchez?”.

 

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada