President Puigdemont: “¿Em vol segrestar, senyor Pedro Sánchez?”

290

El missatge del president Puigdemont des de Waterloo deixa KO la loquoacitat buida de Sánchez

Aquesta és una qüestió d’ètica política. El legítim president català Carles Puigdemont, des del seu exili a Waterloo, entra en el cos a cos amb el president en funcions Pedro Sánchez i el deixa KO (fora de combat).

La serenitat de Puigdemont contrasta amb el crispat Sánchez. El president català, amb les banderes de Catalunya i Europa al seu costat, emet un missatge per les xarxes socials malgrat que el règim espanyol intenta censurar-les com fan les dictadures posant portes al camp. Puigdemont, només amb 58 segons, deixa KO al Sánchez del cuatrifachito (PSOE, PP, CS, VOX) i tota la seva loquacitat buida i demagògica. Puigdemont diu…

“Aquest és un missatge a Pedro Sánchez després que ahir hagués adquirit de manera pública el compromís que si guanya les eleccions em portaria a Espanya. Un compromís que fa com candidat electoral i que també el vincula com president del Govern. Senyor Sánchez li avanço que només té dues maneres de complir aquesta promesa i ambdues són il·legals. Son contràries al dret de la Unió Europea i de la democràcia.

“Una és que vostè prengui des del Consell de Ministres les decisions que en una democràcia consolidada només pot prendre el poder judicial. Si vostè estimés i respectés la Constitució que tan diu defensar, això no ho pot fer.

“L’altra és practicar el mateix que un ministre i altres dirigents del seu partit, el Partit Socialista, ja varen practicar en el passat i que vostè segurament justifica: el segrest de persones. ¿Vosté em vol segrestar, senyor Pedro Sánchez?”.

 

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada