Decàleg per no votar PSOE. Fa la feina bruta de VOX

332

La defensa de la democràcia espanyola i de la realitat nacional catalana implica no votar PSOE que fa la feina bruta de VOX. Un primer decàleg de motius…

 

1. El PSOE de Pedro Sánchez, monàrquic i fracassat federal, i Miquel Iceta, la baldufeta balladora i cridanera, fa descaradament la feina bruta de VOX que està al servei de l’Espanya franquista “una, grande y libre”.

2. El PSOE defensa la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de Juan Carlos I, pare de Felipe VI i avi d’Elionor i Sofia.

3. El PSOE demostra que el federalisme espanyol és un bluf, una ficció buida de contingut, una estafa, un fracàs. El PSOE també ha liquidat l’escassa autonomia que encara tenia residualment el PSC.

4. PSOE, PP, CS i VOX formen el cuatrifachito unionista dogmàtic que preval sobre la democràcia i la llibertat, i que reprimeix amb el 155 i altres vies a Catalunya, les seves institucions i la seva ciutadania sigui quina sigui la seva opció política.

5. El PSOE utilitza un llenguatge sistemàticament ofensiu i des qualificador a la recerca desesperada de vots ultra espanyolistes en els obscurs ambients de PP, CS i VOX.

6. El PSOE és el partit amb dirigents condemnats pel terrorisme d’estat dels GAL i manté les clavegueres d’estat.

7. El Govern de Pedro Sánchez es nega a depurar responsabilitats en les actuacions violentes de la policia espanyola realitzades públicament des del mateix dia del referèndum de l’1 d’octubre i després de la sentencia del Tribunal Suprem.

8. Pedro Sánchez, com tots els anomenats  constitucionalistes, violen la Constitució perquè no apliquen el seu article 10.2 de la Constitució que obliga a respectar el dret d’autodeterminació segons la Declaració Universal dels Drets Humans i els tractats internacionals.

9. El PSOE es nega a acceptar que Catalunya és una nació com indica la primera llei aprovada pel Parlament que mai ha estat impugnada pel Tribunal Constitiucional i que està vigent

10. Pedro Sanchez queda nu davant al poble i mostra la seva manca de democràcia quan afirma que Catalunya mai serà independent diguin el que diguin les urnes. Entre urnes i repressió, Sánchez opta per la repressió.

 

Comparteix aquesta entrada