Pedro Sánchez accepta l’”atado y bien atado” franquista

414

Franco, Juan Carlos I, Felipe VI, Pedro Sánchez… “atado y bien atado”

Pedro Sánchez, condemnat a ser president en funcions del Govern espanyol sine dia, accepta el “atado y bien atado” de la dictadura franquista, en que està atrapat…. Franco, Juan Carlos I, Felipe VI, Pedro Sánchez… atado y bien atado

1. Del discurs del dictador i auto proclamat “caudillo” Francisco Franco (30/12/1969): “Todo ha quedado atado, y bien atado con la designación como sucesor a título de Rey del Príncipe Don Juan Carlos de Borbón (…) La permanencia inalterable de los Principios del Movimiento, la solidez del sistema institucional del Estado y la designación y juramento prestado por el Príncipe de España, de cuya lealtad y amor a la Patria ha dado sobradas pruebas, son firme garantía de la continuidad de nuestra obra”.

2. Pedro Sánchez i el PSOE no son republicans. Defensen la monarquia imposada pel general dictador Franco en la persona de Juan Carlos I, pare de Felipe VI.

3. Pedro Sánchez ha convertit l’exhumació de Franco del tenebrós Valle de los Caídos en públic funeral d’estat feixista.

4. Pedro Sánchez i el seu centralisme unionista representa el fracassat federalisme espanyol si es que alguna vegada ha existit un PSOE federal.

5. Pedro Sánchez y del seu delegat a Catalunya, Miquel Iceta, volen configurar i liderar el cuatrifachito (PSOE, PP, CS, VOX) per impulsar el 155 i la repressió contra les legítimes institucions de Catalunya i els drets i les llibertats del poble català. Els dirigents del PSOE es manifesten a la caverna mediàtica i al carrer amb els hereus del franquisme.

6. Pedro Sánchez…Tot s’hi val! Menysprea les institucions de Catalunya (President, Govern, Parlament)… Busca excuses per no parlar amb els seus legítims representants… No recrimina la violència policial, no  condemna els seus excessos ni depura responsabilitats… No desmantella les clavegueres de l’estat…  No acaba amb la guerra bruta… No fa res perquè el règim espanyol deixi de tenir exiliats, presos i perseguits polítics… No te cap signe d’humanitat ni solidadaritat.

7. Pedro Sánchez no condemna l’actuació de grups nazis constitucionalistes que defensen la unitat d’Espanya amb violència contra pacífics manifestants.

8. Pedro Sánchez no condemna el terrorisme d’estat dels GAL pel qual foren sentenciats els seus companys de partit José Barrionuevo i Rafael Vera.

9. Pedro Sánchez i el PSOE, com fa el quatrifachito, viola sistemàticament la lletra i l’esperit del text constitucional. Transgredeix, per ignorància o mala fe, l’article 9.2 de la Constitució: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal dels Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya”. Aquesta Declaració, aquests tractats i aquests acords afirmen que “tots els pobles tenen el dret de lliure determinació”. Així consta en el BOE  1977/&10733. La Constitució te el deure d’interpretar-se segons aquesta legislació internacional superior.

10. Pedro Sánchez parla de Catalunya som si fos una provincia, una región, un territori, una diputació. No la reconeix com nació, ni com “nacionalitat” com preveu l’article 2 de la Constitució. Rebutja expressament, per tant, la voluntat del poble català que mereix tant respecte com el poble espanyol i no vol tenir en compte que la primera accepció del terme “nacionalitat” segons el diccionari de la Real Academia Española es “condición y caràcter peculiar de los pueblos u habitants de una nación”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada