Boicot a la boicoteadora Manuela Carmena

269

Boicot a l’ex alcaldessa de Madrid, la boicoteadora Manuela Carmena, com pregonera de la Mercè proposada per Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, gràcies al suport ultra de Manuel Valls

1. CARMENA COINCIDEIX AMB VOX. Manuela Carmena culpabilitza de la pujada dels ultres de Vox al sobiranisme / independentisme català democràtic i pacífic. Els catalans, segons Carmena, han de renunciar a la democràcia, el pacifisme, la sobirania i la catalanitat per frenar l’ascens de Vox. L’ex alcaldessa madrilenya defensa una Espanya sobirana però s’oposa a que els catalans vulguin una Catalunya sobirana. Carmena coincideix amb els plantejaments de Vox que són els del feixista José Antonio. L’ex alcaldessa també oblida que Vox està present a Madrid, a Espanya i al sistema judicial espanyol, però és pràcticament inexistent a Barcelona i a Catalunya.

2. CARMENA CONTRA ELS EXILIATS I PRESOS POLITICS. Carmena (com ho fan PP, Cs, PSOE, Vox i sectors de Podemos) nega que els exiliats i presos polítics catalans siguin exiliats i presos polítics. Deuen ser perillosos criminals violents que apel·len a les urnes malgrat l’obsessiva repressió institucional, política i policial espanyola. Considera que la presó preventiva que pateixen no vulnera els drets humans.

3. UNA MERCÈ AMB CARMENA NO ES UNA FESTA. Manuela Carmena, per dignitat democràtica i per respecte a Catalunya, ha de renunciar d’immediat a ser pregonera de les festes de la Mercè. Una Mercé amb Carmena no seria cap festa. L’Ajuntament de Barcelona i la seva alcaldessa Colau han de buscar un altre pregoner o pregonera. Una persona demòcrata, pacificadora, convivencial, respectuosa i defensora dels drets i les llibertats de les persones i dels pobles com Catalunya. Un català mereix el mateix respecte que un espanyol. Catalunya mereix el mateix respecte que Espanya. El boicot a Manuela Carmena queda justificat perquè ella s’afegeix al 155 i al boicot de Vox i d’altres a les legítimes aspiracions nacionals de Catalunya.

Comparteix aquesta entrada