Suport plural i de l’ex conseller Farreres als drets polítics de Puigdemont

425

L’exigència de restituir els drets polítics del president Carles Puigdemont i dels consellers Clara Ponsati i Toni Comin davant l’escandalosa actuació de la Junta Electoral espanyola té un suport plenament democràtic, plural i transversal.

1. Un exemple d’aquesta transversalitat es el d’Ignasi Farreres i Bochaca (La Pobla de Segur, 1939). L’economista i polític Farreres fou membre d’Unió Democràtica de Catalunya, afí a Josep Antoni Duran Lleida. Va ser conseller de Treball del Govern de Catalunya durant tres legislatures seguides (de 1988 a 1999).

2. Ignasi Farreres ha enviat un email a www.avantguarda.cat. Escriu: “Apreciat Oriol, pots afegir el meu nom com un dels signants de la petició per la restitució dels drets polítics del president Puigdemont i dels consellers Ponsati i Comín. Ho expresso amb aquest email, ja que no se com es fa l’operativa per google o facebook. Cordialment”.

3. Des d’aquesta web se li ha donat a Ignasi Farreres aquesta resposta: “Benvolgut conseller, així ho faré. La defensa dels drets humans, personals i dels pobles, està per damunt de les discrepàncies polítiques o partidistes. Gràcies pel teu honorable gest”.

Comparteix aquesta entrada