Persecució hipòcrita contra Núria de Gispert

401

1. TUIT POLÈMIC. Els repressors del 155 han endegat una persecució hipòcrita contra l’expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, per un desafortunat tuït sobre els polítics catalans que se’n van de Catalunya (Girauta, Arrimadas, Millo, Dolores Montserrat). De Gispert ha corregit  la manera com ha presentat el tuït. Assegura que no vol insultar a ningú.

2. PORCADES DIVERSES. Persecució hipòcrita per part de polítics de PP, C,s i Vox que intenten sistemàticament desacreditar els sobiranistes demòcrates i pacífics. Els acusen de colpistes quan cap tribunal ha sentenciat que s’hagi comés un cop d’estat. Els acusen de racistes, supremacistes, nazis i altres porcades.  

3. BORRELL  PERILLÓS. Persecució hipòcrita per part del PSOEPSC. Els monàrquics i espanyols José Zaragoza, Meritxell Batet, Miquel Iceta i tota la cúpula del partit tenen el sostre de vidre. Tots ells amaguen que el també espanyol i monàrquic José Borrell  vagi fent perilloses  declaracions antidemocràtiques al llarg de la seva ja massa llarga carrera política. Un dia elogia apassionadament la política de José Barrionuevo,  condemnat pel terrorisme d’estat dels GAL. Un altre dia es pixa sobre els indis d’América a l’afirmar que els colonitzadors britànics només varen matar quatre indígenes. Un altre dia menysprea als catalans quan anima als ultres a desinfectar Catalunya, diu, del virus malaltís del sobiranisme democràtic i pacífic. Un altre dia…

4. DESGRACIAT MILLO. Núria de Gispert ha corregit el seu tuït. Ningú del PP, C,s, Vox i PSOEPSC ha esmenat les seves vomitades. Mantenen la seva hipòcrita persecució contra De Gispert. I llavors el desgraciat Millo va a Andalucia per ocupar un càrrec en afers exteriors de la Junta i el PSOE federal i tal l’acusa de ser català. Encara no l’han afusellat políticament com varen fer amb el president Carles Puigdemont. Evidentment el desgraciat Millo no es va solidaritzar amb Puigdemont.

 

Comparteix aquesta entrada