Borrell és un perill per la convivència democràtica

295

El ministre Josep Borrell realitza una política perillosa per la convivència democràtica, però compta amb el suport de Pedro Sánchez i Meritxell Batet, candidats del PSOE.

1. TERRORISME. (13/09/1998) Josep Borrell assegura que defensar a José Barrionuevo (ministre d’Interior) i Rafael Vera (secretari  d’estat de Seguretat), condemnats per terrorisme d’estat, forma part del seu projecte de futur. Ambdós son condemnats per la seva implicació amb els GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación), organització armada parapolicial espanyola practicant de la guerra bruta. Els GAL utilitzaren calç viva contra etarres quan el PSOE de Felipe González governava a la Moncloa.

2. DESINFECCIÓ. (16/12/2017) Borrell anima a desinfectar Catalunya per curar-la de la malaltia independentista. Fins i tot “La Vanguardia” espanyola i monàrquica titula: “Borrell aposta per desinfectar les ferides de la societat catalana i desprocessar TV3”. També els nazis desinfectaven els jueus i els presoners en els camps de concentració.

3. NAZI GOEBBELS. (17/10/2018) Borrell acusa als líders independentistes d’emprar els mètodes de Joseph Goebbels, ministre de propaganda del Tercer Reich. Els independentistes poden replicar que es Borrell qui practica la metodologia goebbeliana. Borrell afirma que la policia espanyola no fou violenta contra els catalans en el referèndum de l’1 d’octubre. Una tesi diabòlica de Goebbels  és aquesta: “Una mentida repetida mil vegades es converteix en una veritat”.

4. EXTERMINI. (28/11/2018) Borrell justifica l’extermini de la població indígena realitzat per les potencies europees que colonitzaren Amèrica. Elogia, com no!, la corona d’Espanya. I sobre l’extermini de la població indígena a EE.UU. diu amb horrorosa sang freda: “Estats Units té molt poca història. Varen néixer a la independència pràcticament sense història. L’únic que feren fou matar a quatre indis, però a part d’això… fou molt fàcil”.

5. CENSURA. (29/03/2019) Borrell, amb afany de censor, es crispa en una entrevista a la televisió alemanya Deutsche Welle News. Acostumat al periodisme espanyol servil amb el poder, abandona de mala manera el plató quan l’entrevistador Tim Sebastian, educat i preparat, li planteja qüestions sobre la sobirania de Catalunya i els exiliats i presos polítics catalans.

Conclusió. Votar Pedro Sánchez i Meritxell Batet és votar a Josep Borrell i la seva política que atempta contra la convivència en democràcia i llibertat.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada