Ep periodista Foix! Joaquim Forn és una gran persona

272

Lluís Foix, periodista vinculat sempre a La Vanguardia, dedica un tuït elogiós a Albert Batlle i s’oblida de Joaquim Forn. Ai, ai, ai. Foix defensa l’unionisme i explica que ser de  l’Opus Dei és una qüestió del seu àmbit privat.

1. El tuït polític i moral de Foix és aquest: “Albert Batlle té una llarga experiència polític. Gran persona”. Ho escriu per comentar que Batlle és el número 3 de la candidatura de Jaume Collboni en les eleccions municipals a Barcelona. Batlle milita ara a “Units per Avançar”, derivat del naufragi d’Unió Democràtica que va liderar Josep Antoni Duran Lleida que des de l’ombra inspira aquest petit grup. Batlle va ser director general dels Mossos d’Esquadra entre 2014 i 2017. Per això és pertinent que des d’aquest blog es faci un tuït comparant el tarannà d’Albert Batlle i el de Joaquim Forn com conseller d’Interior. Ambdós, a més, es manifesten públicament catòlics.

2. Aquest és el tuït de rèplica al periodista Foix: “Albert Batlle és una gran persona amb llarga experiència política. Joaquim Forn és una gran persona amb llarga experiència política. Batlle va a la llista del PSC que promou el 155. PP+C’s+PSOE+VOX=155. Forn, pres polític i represaliat pel 155, encapçala la candidatura de JxCAT”.

Comparteix aquesta entrada