Manuel Valls, doblement ultra nacionalista

254

Manuel Valls, antic primer ministre de França i candidat a la alcaldia de Barcelona ves a saber gràcies a que i a qui, es presenta com antinacionalista, però de fet es doblement ultranacionalista.

 

1. Manuel Valls acaba de votar a Evry en la circumscripció en que va ser diputat durant 16 anys. Aquests comicis s’han celebrat per escollir al seu successor. Ell mateix ho explica, en espanyol por supuesto: “Mi doble nacionalidad franco-española me obliga a ejercer el voto contra el populismo”.

 2. Manuel Valls es presenta com antinacionalista però resulta que te dues nacionalitats, no només una, que són la francesa i l’espanyola. Queda clar, segons les seves pròpies paraules, que ell és francès i espanyol però no es català. No es nacionalment català. Manolo d’Espanya, sense pretendre-ho, queda ben auto retratat.

 3. El seu cinisme, a més, és tant fort que també es presenta com un polític que, malgrat ser un fracassat a França, aterra com un extravagant ovni a Catalunya per a salvar als catalans del populisme. La seva solució màgica consisteix en pretendre parlar i pactar amb Pablo Casado i Albert Rivera, dos grans populistes que avui dirigeixen a dos partits tan ultra espanyolistes com son el corrupte PP i el seu aliat servil Ciudadanos. Manuel Valls amaga que els partits de Casado i Rivera estan políticament vinculats a Vox, partit populista i nacionalista espanyol d’extrema dreta.

 4. Manolo Valls, per ignorància insuperable o per mala fe, no sap o no vol saber que els partits sobiranistes catalans son sobiranistes perquè volen una Catalunya sobirana com son Espanya i França. Els partits sobiranistes catalans, democràtic i pacífics, no son nacionalistes com ho son PSOE, PP, C’s i Vox que defensen l’Espanya monàrquica una, grande i libre (?).

 

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada