El règim espanyol vol la mòmia de Franco a Catalunya

405

El règim espanyol vol traslladar la mòmia del dictador Francisco  Franco des del lúgubre Valle de los Caidos a Catalunya.

1. El règim espanyol és el conjunt d’institucions que la configuren, des de les mes altes a les mes baixes. Les cavernes polítiques, judicials, legislatives, governamentals, econòmiques, mediàtiques d’allà i d’aquí formen part d’aquest règim constitucional a l’espanyola.

2. El primer motiu del règim espanyol per voler traslladar la mòmia de Franco a Catalunya és castigar al poble català i la seva postura democràtica, pacífica i majoritària a favor de la república basada en les urnes. La república catalana. Una república solidaria amb els espanyols que aspiren a una república espanyola. L’alternativa republicana és legítima i trenca amb el franquisme. La monarquia espanyola, en canvi, està personificada avui, sense passar per les urnes, per Felipe VI, fill de Juan Carlos I, imposat com rei d’Espanya pel dictador Franco.

3. El segon motiu del règim espanyol per traslladar la mòmia de Franco a Catalunya és el fet de que el Valle de los Caidos va ser construït pels presos polítics d’aquella època. Ara, Catalunya  torna a compta amb exiliats i presos polítics que podrien ser castigats durant anys i anys a que es dediquessin a  construir un altre mena de Valle de los Caidos on depositar la mòmia de Franco.

4. El tercer motiu del règim espanyol es el de donar suport al sistema judicial espanyol. El sistema judicial espanyol es desacredita dia a dia en el seu enfrontament contra l’independentisme català democràtic i pacífic, i contra els  honorables exiliats i presos polítics catalans.

5. Aquesta crònica té mes credibilitat que el relat inventat en els escrits d’acusació de la fiscalia, l’advocat de l’estat, Vox i els seus amics de PP, C’s, PSOE/PSC

Comparteix aquesta entrada