Pregària interreligiosa pels exiliats i presos polítics

446

Una pregària interreligiosa pels exiliats i presos polítics catalans, oberta a tothom,  es celebra a la basílica de Santa Maria del Pi, a Barcelona, el dimarts, 19 de juny, a les 20 hores. Organitza Justícia i Llibertat amb el suport de l’Associació Catalana pels Drets Civils que agrupa les famílies dels presos i exiliats.

1.El comunicat dels organitzadors indica: “L’honestedat, la caritat, la misericòrdia, la justícia, la llibertat, el diàleg… són creences compartides i un imperatiu moral i espiritual per a la construcció de la pau social. Des d’aquest convenciment comú, persones de diverses religions volem fer la nostra aportació per denunciar l’empresonament dels dirigents polítics i socials catalans i la vulneració dels seus drets i els de les seves famílies, especialment dels infants. I per demanar una resolució del conflicte polític d’una forma digna i no violenta. Ho farem des de l’experiència que compartim les tradicions religioses: la pregària”.

2.En l’acte hi participen persones de diverses tradicions: catòlica, protestant, ortodoxa, musulmana, jueva, budista i sikh. En un ambient de silenci, recolliment i pregària, cadascú aporta la seva vivència espiritual per ajudar a tothom a viure aquest moment i per donar suport a les famílies que més ho pateixen. La celebració compta amb diverses intervencions musicals coordinades pel compositor Bernat Vivancos i amb una versió de violoncels del Cant dels Ocells. 

Comparteix aquesta entrada