El sobiranisme català desemmascara l’Espanya repressora

509

El sobiranisme català democràtic, pacífic i europeista desemmascara el règim borbònic i constitucional de l’Espanya repressora i deprimida.

1. Catalans lliures i pacífics a Europa, com el president Carles Puigdemont, són presos polítics a Espanya al ser considerats criminals violents.

2. Homes i dones sense judici ni sentència estan en presó preventiva i, per venjança, en centres penitenciaris molt lluny de casa.

3. El tripartit PPPSOEC’s no accepta els resultats de les urnes, com el del 21 de desembre, i vol imposar-se amb repressió i sense diàleg.

4. Sistema judicial desacreditat amb fiscalies afinades mentre grups demòcrates preparen querelles per prevaricació contra Llarena i Lamela.

5. Policia que reprimeix amb duresa a ciutadans pacífics i desarmats que volen votar.

6. Periodistes que insulten i amenacen als tribunals d’Alemanya i a la ciutadania alemanya i catalana.

7. Espionatge espanyol com el del tebeo i El Jueves

8. Presidenta de Madrid que menteix sobre un màster fals.

9. Rajoy, Soraya, Millo, Albiol, Sánchez, Iceta, novio de la muerte, Espadaler, Rivera, Arrimadas, duquesa de Franco, Fundación Francisco Franco, Societat Civil Catalana, germans de los Cobos, Jimenez Losantos, Marhuenda, Enric Hernández, Vidal-Folch i altres personatges i entitats similars que vomiten bajanades i estan descol·locats.

10. Catalanofòbia tolerada i impulsada

11. I tot plegat amb intervencions polèmiques del rei Felipe VI que és un dels inquilins de la Zarzuela que formen una família gens modèlica degut als seus afers personals i econòmics.

Comparteix aquesta entrada