Soraya no enterra a Franco

459

Soraya Sáenz de Santamaria diu al president Carles Puigdemont que no ressusciti a Franco. Tasca impossible perquè Soraya encara no ha enterrat al seu caudillo Francisco Franco.

1. Soraya no enterra a Franco perquè defensa la divisa franquista de l’”España una, grande y libre” està per damunt de les llibertats i de la democràcia.


2. Soraya no enterra a Franco perquè el règim espanyol es basa en el públic i solemne jurament que Juan Carlos I, rei imposat pel dictador, va fer de ser fidel a los Principios del Movimiento.

3. Soraya no enterra a Franco perquè el Govern del corrupte PP subvenciona el faraònic Valle de los Caidos i la Fundación Francisco Franco, cosa impossible de fer a les democràcies europees que han tingut dictadors com Hitler i Mussolini.

4. Soraya no enterra a Franco perquè les clavegueres de l’estat encara no han estat desmantellades.

5. Soraya no enterra a Franco perquè el règim espanyol permet l’existència i l’actuació violenta de grups feixistes que exhibeixen banderes amb l’ocellot.

6. Soraya no enterra Franco perquè “el fiscal nos lo afina” com va dir un ministre de M (punto) Rajoy.

7. Soraya no enterra Franco perquè el govern de M (punto) Rajoy que apareix als papers corruptes de Bàrcenas no fa res per averiguar qui és aquest Mariano (punto) Rajoy.

8. Soraya no enterra Franco perquè el règim espanyol no accepta els resultats de les eleccions parlamentàries catalanes del 21-D i no respecta els drets dels seus 135 diputats com és que un d’ells sigui investit com president de Catalunya.

9. Soraya no enterra Franco perquè manté el repressiu article 155 que s’aplica de manera inconstitucional, segons molts i experts juristes.

10. Soraya no enterra Franco perquè el règim espanyol impulsa la repressió policial contra catalans pacífics i desarmats com va succeir l’1 d’octubre.

11. Soraya no enterra Franco perquè el règim espanyol permet que hi hagi exiliats i presos polítics que no estan jutjats ni sentenciats.

12. Soraya no enterra a Franco, i per això el president Puigdemont és un ciutadà lliure a les democràcies europees mentre que és considerat un criminal a l’Espanya constitucional i borbònica. Franquisme pur.

13. Soraya no enterra a Franco perquè..

Comparteix aquesta entrada