Flors als Mossos i merda a El Periódico

563

Oferiu flors als Mossos d’Esquadra, com fa espontàniament la gent, i retorneu a “El Periódico” la merda que llança a la policia de Catalunya.

1. L’”Operación Cataluña” del Gobierno de Espanya o guerra bruta contra el sobiranisme democràtic i pacífic català s’incrementarà intensament per terra, mar i aire des de les clavegueres de l’estat durant aquest setembre.

2. Un discurs proclamat, de manera conscient o no, per l’ex ministre José Manuel Garcia-Margallo és terrorífic. Va dir fa un any, el 10 de setembre del 2016: “De una crisis se sale, un ataque terrorista se supera, pero la disolución de España es absolutamente irreversible”. El passat 17 de juliol va afirmar: “A partir de la segunda quincena de agosto empezarán a pasar cosas en Catalunya”. Però la ciutadania de Catalunya crida: “No tenim por”.

3. El que hi ha hagut de moment són dos atemptats a Barcelona i a Cambrils, una brillantíssima actuació policial i comunicativa dels Mossos reconeguda a Catalunya i internacionalment, però no a Espanya ni als mitjans nacionals espanyols com “El Periódico”. Des d’aquest pamflet, el seu director Enric Hernández presenta de manera indecent uns textos pornogràfics que res tenen a veure amb la informació periodística. Textos plens de contradiccions. Ara titula que els terroristes havien preparat l’atemptat a la Rambla, però el passat 31 de juliol va titular a tota primera plana: “Bombes a punt per a la Sagrada Família”. En que quedem?

4. Les contradiccions d’Hernández mostren la seva sintonia servil amb Soraya Sáenz de Santamaria en el seu intent de fer fracassar el referèndum del dia 1 d’octubre. El sorayano Hernández treu aquests textos, manipulats i falsos, del CITCO (Centro de Inteligencia contra el Terrorismo y el Crimen Organizado). Aquest organisme és dirigit per José Luis Olivera que és un comissari de la “brigada política i que, segons l’expert periodista Carlos Enrique Bayo, està vinculat a les clavegueres de l’estat i a l’ofensiva contra el sobiranisme català.

5. La feina d’Enric Hernández és criticada per polítics i periodistes demòcrates. En canvi compta amb la complicitat de gent de la caverna política i mediàtica com, entre altres, la franquista Societat Civil Catalana, el virrei Enric Millo, els periodistes Paco Marhuenda, Pedro J. Ramírez, Eduardo Inda i similars. El major dels Mossos, Josep LluísTrapero podria repetir la seva expressiva sentencia: “Bueno, pues molt be, pues adiós”.

Comparteix aquesta entrada