Suport dels mentiders Felipe, Aznar i Zapatero al delirant Rajoy

242

Els ex presidents espanyols Felipe González, José Maria Aznar i José Luís Rodríguez Zapatero són uns mentiders que coincideixen en un acte públic a Madrid per donar suport a l’actual president espanyol, el delirant Mariano Rajoy. Tot val contra el sobiranisme democràtic i pacífic que viu Catalunya.

1. González, Aznar i Zapatero són tan demòcrates i tan patriotes que han enganyat impunement al poble espanyol. González, que va renunciar al republicanismees va estrenar amb aquell “Otan, de entrada no” que al final es va convertir en “Otan, sí”. González mai ha revelat la veritat sobre la misteriosa, o no tant misteriosa, “X” del tenebrós GAL sorgit de les clavegueres de l’estat.

2. Aznar, procedent del franquisme i vell adversari de la Constitució, es aquell individuo del trio de las Azores. Per implicar Espanya en la guerra va afirmar categòricament en públic i per televisió que l’Irak comptava amb perillosíssimes armes de destrucció massiva. Mai s’ha trobat aquest armament.

3. Zapatero, un altre ex republicàés el president que en ple debat sobre l’Estatut d’autonomia va dir solemnement en una campanya electoral que “apoyaré el Estatut que apruebe el Parlament de Catalunya”. Però no li va donar suport i aquell Estatut va quedar fet miques.

4. Ara aquest trio presidencial de l’Espanya borbònica i constitucional dona suport al president Rajoy. Un Rajoy que acusa als governants i polítics sobiranistes catalans d’actuar amb “delirios autoritarios”. Soraya Sáenz de Santamaria, Jorge Moragas, Luis Bárcenas o qualsevol dels nombrosos corruptes del PP podrien dir-li a Rajoy que qui delira és aquell que en una sessió al Congrés de Diputats pronuncia frases com aquesta: “Cuanto peor mejor para todos y cuanto peor para todos mejor, mejor para mí el suyo beneficio político”. Frase marianista històrica, incomprensible, delirant.

5. L’Espanya borbònica i constitucional està en mans de gent del nivell de Felipe González, José Maria Aznar, José Luis Rodriguez Zapatero, Mariano Rajoy. I aquests personatges donen lliçons de democracia! No volen admetre que és Espanya la que necesita la comprensió i la solidaritat de la Catalunya sobirana.

Comparteix aquesta entrada