Colau fent la puta i la Ramoneta entre el NO i el SI

412

Ada Colau és la més preuada ex activista de la puta i la Ramoneta que és mou entre el NO i el SI al servei de l’establishment unionista espanyol.

1. Ada Colau va escriure aquest tuït quan era activista i no era alcaldessa: “Avui, 14 d’abril, és un bon dia per recordar que la monarquia és una institució antidemocràtica i l’espanyola, a més, corrupta”. Però ja a l’alcaldia d’una Barcelona subordinada a Madrid, Colau actua de manera servil amb el monarca. Ho demostra l’escena captada en una famosa foto en que ella somriu inclinant-se davant el ciutadà Felipe VI. Aquesta submissió personal s’expressa políticament en el que propugna CSQP, conegut com el partit de la Colau, la dona que, diu, està en contra del culte a la personalitat!!! El partit de la Colau propugna el disbarat d’una mena de república catalana però sempre dins la monarquia borbònica espanyola. La seva incoherència intel·lectual i política es reflecteix també en la resposta que Colau dona sobre el referèndum. Diu: “Que guanyi el SI a la independència no vol dir que es declari la independència”. !!!!???? També podria dir, en aquest joc de disbarats, que un NO a la monarquia no vol dir un SI a la república. Ni un hipotètic SI a que el tranvia passi per la Diagona implica que es faci aquest caprici de l’alcaldia.

2. Queda clar que Ada Colau fa la puta i la Ramoneta. Aquesta expressió vol dir: fer el doble joc, ser un caragirat, tenir dues cares, tirar la pedra i amagar la mà. Els seus equivalents en espanyol són: tener doblez, tener siempre los pies en dos zapatos, traidoramente. Així és com Ada Colau és la nova estrella de l’establishment polític, econòmic i mediàtic de l’unionisme espanyolista.

Comparteix aquesta entrada