La fiscalia afinada veu constitucional que Soraya trenqui ous

545

               La fiscalia de l’estat espanyol ben afinada pel franquista Jorge Fernández Díaz (JFD) i per l’espanyol Enric Millo Rocher (EMR), delegat de la franquista Soraya Sáenz de Santamaria (SSS), veu constitucional que Soraya trenqui ous. SSS, amb la seva característica humilitat, va manifestar un dia des de les entranyes mediàtiques del Palacio de la Moncloa que cal trencar ous per fer una truita, española por supuesto. Però SSS no serà imputada per aquesta afirmació tan radical, extremista, subversiva i revolucionaria. No és ni serà imputada, no és ni serà querellada, no és ni serà fiscalitzada, no és ni serà emmanillada, no és ni serà jutjada, no és ni serà inhabilitada. Queda clarament demostrat, per tant, que menteixen aquells (sobretot els sobiranistes/independentistes catalans pacífics i democràtics) que diuen que la justícia no és igual per a tothom en l’Espanya borbònica i constitucional. La justícia és igual per a tothom encara que uns són perseguits per dir que cal trencar ous per fer una truita mentre que altres, com SSS, no son perseguits per dir que cal trencar ous per fer una truita. Un expert esotèric en truites consultat per www.avantguarda.cat aclareix l’enigmàtica aparent contradicció. La fiscalia actua d’una manera ben afinada si els ous son catalans però actua d’una altra manera si els ous són espanyols.

Comparteix aquesta entrada