Margallo, García Albiol i altres menteixen contra Catalunya

257

               José Manuel Garcia-Margallo, alies Margallo, i Javier García Albiol, alies l’ex sheriff de Badalona, lideren la tropa del PP en les seves mentides contra Catalunya en el seu intent d’ensorrar el procés sobiranista. Són les “margallades” típiques del ministre d’Exteriors en funcions que consisteixen en repetir sistemàticament sofismes cínics a través dels mitjans de comunicació o en seu parlamentaria per desfigurar la realitat. Un d’aquests sofismes cínics consisteix en afirmar que un país petit, com seria el cas d’una Catalunya independent, no té present ni futur i s’empobriria. Mentida. Els fets demostren que avui, al segle XXI, hi ha nombroses nacions amb una població similar a la de Catalunya o inferior però que tenen present, futur i són solvents per oferir  benestar social a la ciutadanía. Aquest és el cas de nacions com Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, Islàndia, Luxemburg, Noruega, Suècia, Suïssa. La situació i les perspectives d’aquests pobles amb estat propi són molt millors que la de l’Espanya “azul”, “roja” o descolorida, constitucional i monàrquica.  Margallo, Albiol, PP i també PSOE i C’s queden en evidència.

Comparteix aquesta entrada