Trias hospitalitzat. Jo acuso a Fernández Díaz i Ada Colau

583

Jo acuso a Jorge Fernández Díaz i a Ada Colau pel seu joc brut contra un home bo i honrat com l’ex alcalde Xavier Trias (PDC).

Des del ministeri de l’Interior, dirigit per l’encara ministre en funcions, s’han utilitzat les clavegueres de l’estat amb difamacions i mentides contra Trias. Ell és considerat un enemic a abatre perquè aposta per una Barcelona, capital d’una Catalunya democràtica, lliure, solidaria, pacífica, sobirana, independent. I l’ex activista i avui alcaldessa de Barcelona ha aprofitat aquesta merda de les clavegueres per escampar-la i per acusar a Trias de mafiós amb l’objectiu d’aconseguir un miserable grapat de vots en les eleccions municipals. Xavier Trias ha viscut i viu aquesta situació amb una dignitat exquisida gràcies al seu tarannà cívic i el seu esperit cristià i amb un sofriment íntim fins que, al final, el seu cor s’ha trencat. Ha estat operat d’urgència i està hospitalitzat. El ministre en funcions i l’alcaldessa faran saber ara que desitgen la recuperació de Trias. Gest hipòcrita. Jorge Fernández Díaz i Ada Colau, enlloc de fer respectivament la comèdia d’anar al Valle de los Caidos i de no assistir a la missa de la Mercè, el que han de fer es demanar públicament perdó a Xavier Trias i comprometre’s a practicar joc net en la política i en la vida. No tot s’hi val per defensar l’Espanya “una, grande y libre” o per aconseguir uns quants vots més.

Comparteix aquesta entrada