La Vanguardia menysprea a l’abat de Montserrat

581

La direcció de La Vanguardia menysprea a l’abat de Montserrat, Josep M. Soler. La història comença amb l’article espanyolista “Generant el xoc frontal” de Francesc Granell publicat de forma destacada a dues columnes de dalt a baix d’una pàgina (13 d’agost). L’escrit era tan barroer al referir-se al procés sobiranista que en aquest web, www.avantguarda.cat, es va publicar el mateix dia (13 d’agost) l’article “Francesc Granell (La Vanguardia) menteix i manipula a l’abat de Montserrat”. El web de l’abadia de Montserrat publicava l’endemà (14 d’agost) el text de la carta enviada a la direcció del diari dels Godó desmentint l’article de Granell i algunes interpretacions publicades al mateix diari. També www.avantguarda.cat es feia ressò d’aquesta polèmica en l’article “L’abat de Montserrat desmenteix a La Vanguardia” (16 d’agost). El diari dirigit pel tàndem Màrius Carol i Enric Juliana ha menyspreat a l’abat de Montserrat fins a tal punt que ha tardat 10 dies en publicar la seva carta de rectificació (23 d’agost). A més ho ha fet com d’amagat, perduda entre les 12 cartes de l’edició d’aquest dia, i no donant-la de forma destacada en l’espai reservat a una carta d’especial interès. Algú fa un ridícul periodístic i cívic en aquesta polèmica. La direcció de La Vanguardia es la que queda en ridícul, i no el menyspreat i digne Josep M. Soler, abat de Montserrat.

Comparteix aquesta entrada