Obama i PDC. Visca Catalunya lliure, solidària i sobirana

266

1. Mentre Barach Obama, del Partit Demòcrata d’Estats Units, visita Madrid, capital del país veí, a Barcelona, capital de Catalunya, neix el Partit Demòcrata Català. Obama ha de saber que l’autèntic Partit Demòcrata a l’actual estat espanyol és el català d’Artur Mas i Carles Puigdemont. No ho és el governamental PP que, com la Corona, manté lligams estrets amb el franquisme.

2. Gràcies Convergència Democràtica de Catalunya, malgrat els errors comesos com cometen absolutament tots els partits polítics. Benvingut Partit Demòcrata Català. Passar de la CDC autonomista al PDC sobiranista/independentista té una lògica implacable. Una lògica política, social, cultural, institucional, europeista, de present i de futur.

3. El nou Partit Demòcrata Català no és Esquerra Republicana de Catalunya. Ambdós partits, PDC i ERC, que en un avui que encara ha de ser molt llarg, es troben a Junts pel Si (JxSi) amb la missió  d’aconseguir un estat català independent . I d’aconseguir-ho tenint en compte la conspiració mafiosa i l’”Operación Cataluña” perpetrada des de les clavegueres de l’estat espanyol.

4. La bona gent de Demòcrates de Catalunya, el sector procedent d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) que opta per la independència, té el seu lloc en el mapa polític català i europeu. El seu nom es compatible amb el nou nom del Partit Demòcrata Català. Ja eren compatibles els noms de Convergència Democràtica i d’Unió Democràtica.

5. Benvingut i sort PDC. Visca Catalunya lliure, solidària i sobirana en una Europa federal.

Comparteix aquesta entrada