Semàfor vermell per a Godó, Carol, Juliana…

253

          Javier Godó (compte de Godó, Grande de España), Màrius Carol (director, home de confiança de la Casa del Rei, relacions públiques), Enric Juliana (director adjunt, censor) són mereixedors del semàfor vermell. El diari espanyol “La Vanguardia” concedeix cada dia semàfors vermells a les persones que tenen un comportament criticable en els àmbits social, econòmic, cultural, religiós, polític. Efectivament. “La Vanguardia” porta ja 17 dies, 17, sense que hagi condecorat amb un semàfor vermell a Jorge Fernández Díaz, l’individuo que personifica de manera més escandalosa la guerra bruta contra la democràcia, específicament contra el sobiranisme català. Així queda demostrat en les seves converses mafioses amb Daniel de Alfonso, ex cap de l’Oficina antifrau de Catalunya. “La Vanguardia” també porta 17 dies, 17, sense que donar un semàfor vermell al fiscal general de l’estat per no investigar què passa a les clavegueres de l’estat. I ara salta a la llum pública que el Govern de l’estat ha posat en marxa, al marge de la llei i de la via judicial, l’Operació Catalunya per perseguir el sobiranisme català democràtic i pacífic. “La Vanguardia” dona aquesta informació de forma amagada i sense destacar la seva gravetat. Per això Godó, Carol, Juliana… es mereixen un semàfor vermell. Per què actuen així? Per manca de criteris periodístics professionals i independents? Per complicitat en la guerra bruta contra el procés independentista? Per ser objecte de xantatge per la gent que es mou en les brutes aigües de les clavegueres de l’estat espanyol? Alguna cosa fa pudor en aquest calurós juliol. Altres, fent aburrides especulacions sobre el futur Govern espanyol, escriuen que a Madrid aquests dies la calor es africana.

Comparteix aquesta entrada