Votaré als 4 imputats (CDC) per posar urnes i contra la banda dels 4

263

Un periodista és equànime en tasques informatives i d’opinió encara que reveli el sentit del seu vot si ho fa de manera raonada i respectuosa. El vot hagués estat per Junts pel Si. Com no pot ser, el vot es decanta per Convergència.

1.Val la pena votar pensant en els quatre demòcrates imputats per posar les urnes al carrer i en contra de la banda dels quatre que, d’una o altra manera, no volen que Catalunya s’expressi democràticament en referèndum sobre el seu futur. Els quatre imputats són els catalans Francesc Homs, Artur Mas, Irene Rigau i Joanna Ortega. La banda dels quatre està integrada pels espanyols Mariano Rajoy, Pablo Iglesias, Pedro Sánchez i Albert Rivera.

2. La banda dels 4 i les constitucionals clavegueres de l’estat tenen al sobiranisme català democràtic i pacífic com el seu enemic número u. Les converses indecents entre els franquistes Jorge Fernández Díaz (ministre d’Interior) i Daniel de Alfonso (director de l’Oficina Antifrau de Catalunya) ho demostra. Utilitzen l’aparell de l’estat, al marge de la legalitat i sense ètica, per intentar la destrucció de l’adversari polític.

3. La unitat i la sobirania d’Espanya, doncs, justifiquen guerres brutes i dictadures. Aquest GAL mediàtic del PP, en encertada expressió del president Carles Puigdemont, enllaça amb el GAL funest del PSOE. També recorda l’intent de cop d’estat del 23 F. Fernández Díaz i De Alfonso han conspirat per fer un cop d’estat contra les institucions legítimes de Catalunya i fer fora a Artur Mas de la presidència de la Generalitat. 

4. El braç executor del complot franquista contra Mas ha estat tristament la pseudo revolucionaria CUP, liderada per la cremada i desprestigiada Anna Gabriel. Però el tret de populars i cupaires els hi ha sortit per la culata. Ara hi ha dos grans presidents. Són Artur Mas i Carles Puigdemont que, a més, mantenen una bona entesa.

5. Després del 26J caldrà que la CDC de Carles Puigdemont/Francesc Homs i l’ERC d’Oriol Junquera/Gabriel Rufián configurin un sòlid JxSi al Congrés i al Senat del país veí. La unitat política, parlamentaria, institucional i cívica del sobiranisme català democràtic i pacífic es el que mes es temut pel corrupte i provincià sistema constitucional espanyol. El sobiranisme és la força realment transformadora de la societat catalana. No ho és cap força, vella o nova, dependentista o sucursalista. Els sectors intel·ligents espanyols haurien de comprendre el sobiranisme català, acceptar-lo i col·laborar-hi en be de la salut democràtica de la pròpia Espanya. JxSi ha de liderar la promoció i defensa dels drets i les llibertats de les persones i també dels drets i les llibertats dels pobles. La Catalunya sobirana podrà mantenir amb l’Espanya sobirana, en pla d’igualtat, una relació més lliure i més solidària. 

Comparteix aquesta entrada