Fernández Diaz fracassa en la kale borroka del Madrid pepero i constitucional

588

                    Un ministre d’Interior, si és digne, no utilitza mai el terrorisme per cercar un miserable grapat de vots. Jorge Fernández Díaz es ministre però no és exemple de dignitat. Compara els aldarulls de Gràcia amb “la kale borroka de quan ETA assassinava”. Cap gracienc ha de donar-li un vot. Fernández Díaz hauria d’aplicar-se les seves pròpies paraules. Aquest ministre franquista ha d’admetre el seu fracàs davant recents accions de kale borroka al Madrid pepero i constitucional. 1) Ana Botella, sent alcaldessa, qualifica una “Marcha de la Dignidad” com acte quasi de kale borroka. 2) Un afeccionat del Deportiu de La Corunya és assassinat en uns enfrontaments al Calderón. 3) Set detinguts i 23 ferits quan un grup de persones envolten el Congrés. 4) Greus incidents, fa quatre dies, amb participació d’unes quaranta persones que okupen un local de dues plantes al barri de Chamberi. Actuació dels antiavalots. Detinguts acusats de delictes d’usurpació, desobediència, resistència a l’autoritat. 5) Diaris titulen “montan la kale borroka en Madrid” al referir-se al conflicte del taxi i les pensions. Grans manifestacions als carrers. Xocs entre radicals i policies. Ferits en ambdós bàndols. Els bombers han d’apagar el foc a contenidors. Mobiliari trencat. Caos. 6) Polèmica actuació dels “titelles Alka-Eta”. 7) Una activista de Femen mig nua es llença sobre Fernández Díaz per protestar contra la “ley mordaza”. La noia es detinguda.

Comparteix aquesta entrada