Hipocresia i demagògia dels cupaires Benet Salellas i Eulàlia Reguant

367

                    El diputat Benet Salellas i la diputada Eulàlia Reguant mostren la hipocresia i la demagògia de la CUP. Reguant obra un dia la porta a okupar segones residències. L’endemà se sap que Salellas té 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 propietats, fruit del maleït mecanisme capitalista de donacions i herències. I Reguant? És cert que okupa la casa dels seus pares sense pagar lloguer, ni ibi, ni aigua, ni gas, ni llum, ni telèfon? Els okupes haurien d’okupar alguna de les nombroses propietats de Salellas o el benestant pis de Reguant. Ambdós ja s’han llençat ells mateixos a la paperera de la història com Salellas, de manera sectària, va intenar llençar a Artur Mas que és l’únic president del món imputat per ser demòcrata i per posar les urnes al carrer. Els que han d’estar a la paperera de la història són personatges com Benet Salellas i Eulàlia Reguant per impulsar que el okupes okupin les vivendes que no siguin de la gent de la CUP i per justificar l’actuació d’encaputxats feixistes i violents a Gràcia.

Comparteix aquesta entrada