La caverna espanyolista confia en la tribu cupaire

450

                    La caverna política i mediàtica espanyolista d’allà i d’aquí confia en la tribu cupaire. Els fets, i no les crides a la desobediència, mostren l’estratègia antisobiranista de la CUP o, al menys, de la seva cúpula dominant. 1) Els cupaires donen suport als encaputxats de Gràcia. Els encaputxats són feixistes i actuen amb violència contra tot i contra tothom, inclosa la policia democràtica. 2) Els cupaires impulsen les oCUPacions de pisos i cases mentre no siguin els pisos i les cases d’Anna Gabriel, Jordi Garganté, Eulàlia Reguant, Benet Salellas, Antonio Baños, Gabriela Serra, David Fernández i altres companys i companyes de la tribu. 3) Els cupaires diuen que llencen a Artur Mas a la paperera de la història malgrat ser l’únic president al món, així com els seus consellers, imputats per ser demòcrates i per posar les urnes al carrer. 4) Els cupaires s’alien a la pràctica amb l’espanyolisme de PP, PSOE i Ciudadanos contra els pressupostos del primer Govern sobiranista de Catalunya.

Comparteix aquesta entrada