Hi ha gent que es parteix de riure quan escolta a Meritxell Batet

410

          L’estel·lar Josep Cuní acaba el seu programa amb un gran anunci. Diu: “Bona nit! Us deixem amb l’entrevista amb Meritxell Batet”. Qui es Batet? Meritxell acaba de venir a Barcelona, Catalunya, procedent de Madrid, Espanya, on viu, ben relacionada personalment amb gent del PP de qui ara li toca dir que el PSOE mai es casarà o pactarà. El discurs de Batet es el mateix que el de Carmen Chacón, també resident a Madrid, Espanya, que només venia a Barcelona per passar els dies de la campanya electoral. El llenguatge de Batet i Chacon es similar al d’Alicia Sànchez Camacho i al del ciudadano Albert Rivera que s’omple la boca de les paraules “Espanya” i “espanyoles” o de la sentencia: “Me importa más España que las  personas”. Mentre, casos de corrupció d’Ajuntaments del PSC esclaten a la cara de Meritxell Batet i de l’incombustible i apaga focs Miquel Iceta. Es lògic que les paraules de Cuní (“us deixem amb l’entrevista amb Meritxell Batet”) siguin comentades en un tuit per l’agut Salvador Cardús Ros. Escriu: “Voleu dir que es bo anar a dormir després de partir-se de riure?”.

Comparteix aquesta entrada