Milions de motius per votar sobiranisme aquest 20 de desembre

418

Milions de motius per votar sobiranisme català aquest 20 de desembre. Els milions sobiranistes que votaren el 27 de setembre. També els milions de ciutadanes i ciutadans que lamenten no haver votat sobiranisme aquell dia i deixar Catalunya en mans alienes i que també van contra els legítims interessos de la societat catalana.

1. El sobiranisme català només té la força de la seva gent, de les grans manifestacions al carrer, massives, transversals i pacífiques, de l’entesa entre les forces catalanes i, sobretot, de les urnes i dels vots.

2. La gran força del sobiranisme es votar als partits sobiranistes. Ara Democràcia i Lliberta (DiL) i ERC.

3. Junts pel Si demana el vot per DiL i ERC. Raül Romeva, Muriel Casals, Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Oriol Amat, Lluís Llach, Anna Caula, Josep Maria Forné, Carmina Castellevi, Germà Bel i Montserrat Palau demanen el vot de la ciutadania “per les dues úniques candidatures independentistes en aquestes eleccions, Esquerra Republicana i Democràcia i Llibertat”.

4. L’abstenció propiciada per la CUP és considerada per molts sobiranistes com un gran error. Facilita un desacomplexament de l’unionisme espanyolista. Cal que els cupaires s’ho repensin i votin a les forces sobiranistes

5. El sobiranisme espanyol és incoherent. Afirma: “Jo sóc tan català com espanyol, però no vull que Catalunya sigui sobirana com Espanya”. El sobiranisme espanyol (Podemos, PSCPSOE, PP, Ciudadanos, Duran) defensa la dependència subordinada de Catalunya respecte Espanya. Només el vot sobiranista pot salvar a la ciutadania d’aquesta dependència.

6. La proclama electoral de Pablo Iglesias de que estar a favor d’un referèndum a Catalunya recorda l’engany que va suposar “l’apoyaré” de José Luis Rodríguez Zapatero a favor de l’Estatut que aprovés el Parlament de Catalunya. Però Iglesias, que és el jefe d’Ada Colau, deixa clar que Podemos està en contra de la sobirania de Catalunya. La mateixa Colau mai s’ha mostrat a favor de la sobirania catalana, El “sí, se puede”, ¡prohibít dir-ho en català!, és en realitat un “no, no se puede” perquè va en contra de la sobirania de Catalunya.

7. El vot sobiranista és l’únic eficaç que té Catalunya per trencar amb la dependència subordinada de Madrid i de les seves elits econòmiques i funcionarials.

8. El vot sobiranista va a favor de Catalunya i de la seva gent, de la seva economia i les seves institucions. No va contra ningú i tampoc contra Espanya, a diferència de Carmen/Carme Chacon que l’únic que exposa en el seu tronat lema electoral és anar contra Mariano Rajoy.

9. El vot sobiranista és útil a diferencia del que representa Josep Antoni Duran Lleida que es un vot perdut com es va demostrar en les eleccions del 27 de setembre quan Unió es va convertir en partit extraparlamentari. Duran prefereix pactar amb el PP que és el partit més corrupte d’Espanya i que es querella contra el president de Catalunya.

10. El vot sobiranista també és útil per esbandir la fumera del bluf del “ciudadano” Albert Rivera, un català acceptat a Espanya i per la caverna espanyolista en la mesura que renuncia a defensar les legítimes aspiracions de Catalunya com a nacio. Nacio o, sigui dit en oblidada terminologia constitucional, com a nacionalitat

11. Els articles lavanguardistes de José Antonio Zarzalejos, Gregorio Moran, Màrius Carol, Antoni Puigverd, Rafael Jorba, Enric Juliana, Llàtzer Moix, Joaquin Luna, Arturo San Agustín, J.J. López Burniol, Francesc Granell, Lluís Foix, Laura Freixa, Fernando Onega, Miguel Angel Aguilar, i altres són tan favorables al sobiranisme espanyol que provoquen una reacció contrària. La de votar a favor del sobiranisme català.

(Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans: “Tot individu té dret a la lliberta d’opinió i d’expressió; això comporta el dret a no ésser inquietat per causa de les opinions”)

(Enric Juliana: “Descansa @orioldomingo que la bilis et farà mal”)

Comparteix aquesta entrada