Ser cristià és inconstitucional

808

1. El cristià creu en el Déu de Jesús que és alliberador i solidari. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/Tribunal Constitucional (TC) imposa un culte idolàtric a la Constitució espanyola.

2. El cristià pot tenir la convicció que Catalunya és una nació mil•lenària amb arrels cristianes. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC imposa que Espanya és la única nació a l’Estat actual.

3. El cristià, entre Déu i el Cèsar, tria a Déu. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC imposa l’obediència al Cèsar espanyol abans que optar pel Déu de l’amor i de la llibertat.

4. El cristià, que és coherent amb la Doctrina Social de l’Església Catòlica, vol diàleg, llibertat de decisió i urnes a la societat. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC boicoteja els processos de participació i de votació.

5. El cristià afirma que totes les opcions polítiques, inclosa la sobirania catalana, són legítimes si es propugnen de manera pacífica i democràtica. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC rebutja la sobirania catalana encara que sigui propugnada per les vies pacífica i democràtica.

6. El cristià, com Jesús, posa la llei al servei de les persones i no al revés. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC imposa la legalitat constitucional per damunt de les persones i de les consciències.

7. El cristià prega i actua per la seva pàtria, Catalunya, i es solidari amb les pàtries de tothom. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC imposa a Espanya com única pàtria.

8. El cristià pot optar lliurement i en consciència sumar-se a la jornada participativa del 9N2014 i anar a votar. Ser cristià es inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC no accepta participació ni urnes.

9. El cristià, a la llum de la Doctrina Social de l’Església, considera com sostenen el bisbes catalans que Catalunya té dret a l’autodeterminació. Ser cristià és inconstitucional perquè el tàndem Govern Rajoy/TC no accepta que Catalunya tingui dret a l’autodeterminació.

10. El cristià, entre ser cristià o ser constitucional, ha d’optar per ser cristià. Ara i aquí, ser cristià es inconstitucional.

Fotografia de Beatriz Bonal

Comparteix aquesta entrada