Doctrina Junqueras? ERC sectari amb Puigdemont

432

ERC practica un brut sectarisme  amb Carles Puigdemont quan explica  que el president es beneficia del que anomenen “Doctrina Junqueras” en un intent obsessiu de marginar al president exiliat per enfortir el vicepresident empresonat.  

1. Una resolució del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) estableix que Carles Puigdemont, Antoni Comín i Oriol Junqueras son eurodiputats des del moment en que foren escollits pel poble. A mes, la justícia belga suspèn les euro ordres contra Puigdemont i Comín dictades pel desprestigiat jutge Pablo Llarena.

2. Però ERC, liderada (¡!) pel bocamoll Gabriel Rufián, el de les miserables 155 monedes de plata, propaguen que Puigdemont i Comin es beneficien gràcies a l’aplicació del que ERC anomena “Doctrina Junqueras”.  Fals.

 3. Hi ha una “Doctrina Musotto”. No hi ha una “Doctrina Junqueras”. La “Doctrina Musotto” estableix que la protecció derivada de la immunitat comença des del moment en què es fan públics els resultats de les eleccions. El Parlament europeu va fixar aquesta doctrina el 2003 quan va donar la raó a Francesco Musotto. Aquest eurodiputat havia demanat la seva intervenció per defensar la seva immunitat ja que entre l’elecció com a parlamentari i la presa de possessió, quan l’organisme es trobava en període de sessions, havia comès fets presumptament delictius. Recentment, el passat 19 de desembre, el TJUE, en la resolució del cas Junqueras, va dictar que la immunitat dels diputats electes del Parlament Europeu s’adquireix en el moment de ser elegits confirmant la “Doctrina Musotto”. Parlar de “Doctrina Junqueras” és erroni perquè el nom d’una doctrina és determinat pel primer cas que l’estableix.

 

Comparteix aquesta entrada