Catalanisme aigualit amb suport de mitjans espanyols

9

Un petit grup partidari d’un catalanisme aigualit ha passat unes hores al monestir de Poblet.

1. NI EXILIATS NI PRESOS. Aquest catalanisme és tan aigualit que cap persona propera i compromesa políticament i humanament amb els nombrosos exiliats, presos i perseguits polítics catalans ha assistit a la seva reunió. Significatiu.

2. SUPORT DELS DIARIS ESPANYOLS. El catalanisme aigualit compta amb el suport actiu de mitjans de comunicació espanyols i monàrquics com, entre altres, El País, La Vanguardia, Crónica Global, El Confidencial.com. Significatiu.

3. CATALANISME AIGUALIT. Aquests mitjans espanyols donen un espai desmesurat a les activitats d’aquest grupet, trencant les normes d’objectivitat periodística en benefici d’un interès polític i partidista. Sostenen que el catalanisme d’aquest grup és moderat, dialogant, possibilista, conciliador. En realitat no s’atreveixen a dir que es tracta d’un catalanisme aigualit. No volen reconèixer que el sobiranisme / independentisme català és profundament democràtic, pacífic, moderat, dialogant, possibilista i conciliador.

Comparteix aquesta entrada