Catalanisme aigualit amb suport de mitjans espanyols

433

Un petit grup partidari d’un catalanisme aigualit ha passat unes hores al monestir de Poblet.

1. NI EXILIATS NI PRESOS. Aquest catalanisme és tan aigualit que cap persona propera i compromesa políticament i humanament amb els nombrosos exiliats, presos i perseguits polítics catalans ha assistit a la seva reunió. Significatiu.

2. SUPORT DELS DIARIS ESPANYOLS. El catalanisme aigualit compta amb el suport actiu de mitjans de comunicació espanyols i monàrquics com, entre altres, El País, La Vanguardia, Crónica Global, El Confidencial.com. Significatiu.

3. CATALANISME AIGUALIT. Aquests mitjans espanyols donen un espai desmesurat a les activitats d’aquest grupet, trencant les normes d’objectivitat periodística en benefici d’un interès polític i partidista. Sostenen que el catalanisme d’aquest grup és moderat, dialogant, possibilista, conciliador. En realitat no s’atreveixen a dir que es tracta d’un catalanisme aigualit. No volen reconèixer que el sobiranisme / independentisme català és profundament democràtic, pacífic, moderat, dialogant, possibilista i conciliador.

Comparteix aquesta entrada