Front de l’espanyolisme monàrquic a favor de la sentencia del TS

394

L’espanyolisme monàrquic (PSOE, PP, CS, VOX) fa un front nacional a favor de la sentència del desprestigiat Tribunal Suprem.

1. PSOE, LLOP DISFRESSAT D’OVELLA. El socialisme espanyol/regional català lidera i impulsa el front nacional espanyolista a favor de la sentencia del Tribunal Suprem. Es el llop disfressat d’ovella. Defensen el mite de l’Espanya nació o nacional, en terminologia del dictador Francisco Franco, que és incompatible amb la Catalunya nació. Així queda demostrat amb el contingut i la intenció de les sistemàtiques declaracions de personatges com, entre altres, Josep Borrell, Miquel Iceta, Teresa Cunillera, José Zaragoza.

2. FRONT ESPANYOL CONTRA LA DEMOCRÀCIA. Tots ells -com Pablo Casado, Albert Rivera, Santiago Abascal-  elogien el famós discurs de l’intocable Felipe VI, l’actuació repressiva de la policia espanyola, l’aplicació del 155 contra Catalunya. No tenen el més mínim gest de solidaritat ni d’humanitat amb els exiliats, presos i perseguits polítics catalans que son maltractats com perillosos criminals violents. Preparen el terreny per tal que la ciutadania accepti una sentència dura i injusta. Una sentencia judicial que perjudicarà la democràcia perquè estarà a les antípodes de la promoció i defensa dels drets i de les llibertats de les persones i dels pobles, inclòs el dret d’autodeterminació que, contra la propaganda oficial, ha de ser respectada per la Constitució.

3. FRANQUISME VIGENT. Hi ha diversos objectius del front nacional espanyol (PSOE, PP, CS, VOX). Vendre que el sistema judicial espanyol és just, de qualitat i amb separació de poders. Desacreditar els exiliats i presos polítics catalans. Trencar la unitat tàctica i estratègica del sobiranisme català per afeblir-lo. Salvaguardar el règim espanyol que està dominat des del començament de l’anomenada transició, i encara ara, pel franquisme vigent en les seves estructures institucionals, judicials, polítiques, econòmiques, mediàtiques. La mateixa monarquia va ser imposada pel dictador Franco en la persona de Juan Carlos I, pare del seu successor Felipe VI.

Comparteix aquesta entrada