L’espanyola Parera, nova Arrimadas anti independentista 

272

L’espanyola Eva Parera (Lliga Democràtica) és la nova Inés Arrimadas (Ciudadanos) pel seu estil de dona emprenyada i anti sobiranista català.
 

1. LLIGA DEMOCRÀTICA. Un nou partit espanyol s’està gestant a Catalunya per anar contra el sobiranisme/independentisme català democràtic i pacífic. El partit  es denominarà Lliga Democràtica, segons Eva Parera, la seva portaveu.

2. EVA PARERA ES LA NOVA INÉS ARRIMADAS.  El mateix estil de dona emprenyada, el mateix llenguatge ofensiu, el mateix objectiu destructiu. No es coneguda com la segona d’Albert Rivera, però la segona de Manuel Valls aviat ho serà perquè comptarà amb el suport de diaris espanyols com La Vanguardia i El Periódico.

3. PARTIT ESPANYOLISTA. Lliga Democràtica serà un partit espanyolista. Defensarà la sobirania espanyola i s’oposarà a la sobirania catalana. Rebutjarà que  la relació entre les nacions d’Espanya i de Catalunya es basi en la igualtat, el mutu respecte, la democràcia, la llibertat, la solidaritat, la sobirania.

4. PARTIT BORBÒNIC. Lliga Democràtica serà un partit monàrquic. Defensarà la monarquia de Felipe VI, fill i hereu de Juan Carlos I, rei imposat pel dictador Francisco Franco sense passar per les urnes. S’oposarà al sistema republicà, sobretot a la república catalana.

5. NEIX DE LES CENDRES. Lliga Democràtica no neix de zero, com diu Parera. Neix embrutada de les cendres d’Unió Democràtica, que va desaparèixer després de la desastrosa gestió política i econòmica de Josep Antoni Duran Lleida i els seus amics, tan mimats per l’establishment espanyolista.

6. VINCULACIO AMB EL 155. Lliga Democràtica també neix vinculada als creadors i impulsors del repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals. Còmplice de PP, PSOE, Cs, Vox. Parera és la segona de la candidatura municipal barcelonina de Ciudadanos, liderada per Manuel Valls, un individu acusat a França de practicar una política racista i molt ben remunerat durant la campanya electoral pel capital espanyolista. Vall és un mercenari, segons Manuel Milián Mestre (Eva Parera i Manuel Valls en la foto)

Comparteix aquesta entrada