La monàrquica Colau traeix als Comuns i a l’electorat

452

La monàrquica Ada Colau pensa retenir l’alcaldia de Barcelona en la sessió d’investidura del proper dia 15 amb els vots de PSOE i Ciudadanos. Colau traeix el seu compromís amb Barcelona en Comú i l’electorat.

 

1. BARCELONA, CIUTAT DE LA REPRESSIÓ. Adau Colau descarta un govern municipal republicà. S’inclina per un govern monàrquic amb els espanyolistes de PSOE i Ciudadanos, partit que pacta amb l’ultra VOX. Els tres partits són impulsors del repressiu 155 i de mantenir els dirigents sobiranistes demòcrates i pacífics catalans a  l’exili i a la presó. Un tripartit format per Ada Colau (Comuns), Jaume Collboni (PSOE) i  Manuel Valls (Ciudadanos) convertiria Barcelona en la ciutat de la repressió.

2. VALLS FRACASSAT. La traïció de Colau als Comuns i a l’electorat es evident. Va declarar el passat 16 de maig, en plena campanya electoral, a NacioDigital quan se li va preguntar expressament sobre uns hipotètics vots de Valls, polític fracassat a França:  “No em prestaria mai a operacions estranyes. No em beneficiaré de cap acord ni de cap nomenament que impliqui els vots de la dreta”.

3. OPERACIONS ESTRANYES. Colau va repetir: “Jo em presento per guanyar les eleccions, amb més suport que mai. Crec que guanyaré. No em prestaria mai a operacions estranyes per treure o posar gent, i encara menys amb una clau d’aliances amb Ciutadans i PSC, quan estic dient que vull liderar un govern progressista amb forces progressistes. No faré aliances amb forces de dretes, com clarament son Ciutadans i el senyor Valls”.

4. TERCERA NEGACIÓ. Per tercera vegada, Colau va insistir: “Jo no faré cap acord de govern ni de nomenament amb Valls. El senyor Valls té un model de ciutat oposat al nostre. A més, fa joc brut amb el tema de seguretat, i crec fa mal a la imatge de Barcelona, perquè constantment l’està desprestigiant. Defensa unes tesis, tant en clau nacional com en clau social, que estan als antípodes dels nostres plantejaments. Per tant, no faré cap tipus d’aliança estranya amb el senyor Valls. Està totalment descartat això”. 

5. COLAU SENSE EXILIATS NI PRESOS POLÍTICS. Aquest episodi demostra que Colau té poca vergonya. Tan poca que de manera demagògica i injusta posa a JuntsxCAT i Ciudadanos al mateix nivell. Amaga un fet incontrovertible. JuntsxCAT te exiliats i presos polítics per la causa de Catalunya, la democràcia, la llibertat, la solidaritat i la sobirania. ¿Quants exiliats i presos polítics te Barcelona en Comú? Colau no hauria de donar lliçons de compromís cívic i de democràcia.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada