Els presidents de Congrés i Senat són borbònics i contraris al català

356

Els probables nous presidenta del Congrés de Diputats i president del Senat, del PSOEPSC, són còmplices del repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals, són borbònics i contraris al català. Tenen plena sintonia amb els plantejaments de PP, CS i VOX.

1. ELS ESPANYOLS BATET I CRUZ. La que serà presidenta del Congrés, l’espanyola Meritxell Batet, es decidida partidària de la monarquia borbònica de Felipe VI, successor de Juan Carlos I, rei imposat pel dictador Francisco Franco. Ella i el seu partit varen renunciar fa molt de temps a la república, l’espanyola i, sobretot, a la catalana. Batet també prohibirà el català en el Congrés espanyol però defensa l’espanyol en el Parlament de Catalunya. El que serà president del Senat, l’espanyol Manuel Cruz, té la mateixa postura que Meritxell Batet. 

2. MENYSPREU A CATALUNYA. Ambdós neguen que Catalunya sigui, com nació, un subjecte polític amb dret a decidir el seu futur mitjançant un referèndum d’autodeterminació. Així ho explica Manuel Cruz en l’article “Tabarnia como nuevo sujeto político”. Menysprea Catalunya rebakixant-la al mateix nivell que Tabarnia, aquella mena de bluf fantasmagòric  ideat per la caverna política i mediàtica per oposar-se al sobiranisme democràtic i pacífic català.

3. RES DE DIALEG. De tot plegat, Batet i Cruz en diuen igualtat i justicia socialista i voluntat de diàleg. És el famós NO es NO de Pedro Sánchez. NO als drets i a les llibertats dels pobles. NO a Catalunya i les seves institucions nacionals. NO al diàleg. SI a la repressió. SI al 155. SI a la complicitat amb l’ultra espanyolisme de PP, CS i VOX

 

 

 

Comparteix aquesta entrada