No es No, borbó Iceta

236

El borbó espanyol Miquel Iceta és tant apassionadament amant del “no es no” de Pedro Sánchez  a l’independentisme que el Parlament sobiranista català només pot dir “no es no” al seu desig morbós de presidir el Senat.

1. ICETA ES MEREIX UN NO ES NO. El president Pedro Sánchez i el seu servil ballarí Miquel Iceta diuen “no es no” al sobiranisme democràtic i pacífic, “no es no” al referèndum i al dret d’autodeterminació malgrat són possibles en la Constitució que diuen defensar, “no es no” al diàleg amb els sobiranistes, “no es no” al retorn dels exiliats polítics i a l’alliberament dels presos polítics, “no es no” a la república espanyola i a la república catalana. El PSOEPSC és còmplice amb PP, CS i VOX de l’aplicació repressora del 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals, inclòs el Parlament.

2. ICETA S’ARROSEGA PER LA POLS. El monàrquic espanyol Iceta s’arrossega ara per la pols implorant que el Parlament sobiranista català, que ell va impulsar a tancar, l’escolli com “senador autonòmic” per així poder ser president del Senat. Aquella funesta càmera alta que va donar llum verda a l’aplicació del 155 i a la repressió. Els seus companys de viatge i de manifestacions al carrer són des de fa temps, els Millo, les Arrimades, els de Vox i similars…

3. ICETA, EX REPUBLICÀ FEDERAL. La postura del Parlament només pot ser una, la del mateix “no es no” que Sánchez i Iceta apliquen a Catalunya. La resposta ha de ser  “no es no” al monàrquic i ex republicà federal Miquel Iceta. “No és no” fins que Sánchez i Iceta acceptin democràticament a la pràctica i sense trampes el referèndum, el dret d’autodeterminació, el diàleg amb els sobiranistes, el retorn i l’alliberament dels exiliats i dels presos polítics catalans.

Comparteix aquesta entrada