Pedro Sánchez propugna a Veneçuela el que nega a Catalunya

282

El president Pedro Sánchez manté una postura hipòcrita, cínica i incoherent perquè propugna per a Veneçuela el que nega a Catalunya.

1. Pedro Sánchez propugna a Veneçuela “unes eleccions que tenen que ser lliures, democràtiques, amb garanties i sense exclusions”… però Sánchez per a Catalunya ha defensat el repressiu 155 i impedeix un referèndum.

2. Pedro Sánchez vol “unes eleccions en els que els veneçolans decideixin amb la seva veu i amb el seu vot el seu futur sense pors, sense pressions i sense amenaces”… però Sánchez no vol que els catalans decideixin amb la seva veu i el seu vot.

3. Pedro Sánchez defensa que “el poble de Veneçuela és el que ha de decidir, en exclusiva, el seu futur; Veneçuela ha de ser l’amo del seu propi destí”…  però Sánchez s’oposa amb tots els mitjans que Catalunya, en exclusiva, decideixi el seu futur.

4. Pedro Sánchez reclama que “la comunitat internacional ajudi, respecti els resultats del procés democràtica i verifiqui que aquest procés es desenvolupa amb totes les garanties necessàries… però Sánchez no accepta que la comunitat internacional verifiqui el procés sobiranista català inclòs el judici del règim espanyol contra els dirigents catalans.

5. Pedro Sánchez afirma sobre  Veneçuela que “democràcia plena significa primacia dels drets humans”… però Sánchez amaga que el dret d’autodeterminació, com és reclama a Catalunya, forma part de la Declaració Universal dels Drets Humans.

 6. Pedro Sánchez diu que “democràcia plena significa que no hi hagi presos polítics a Veneçuela”… però Sánchez manté exiliats i presos polítics catalans gràcies a la monarquia i al règim constitucional hereus del franquisme.

 7. El grau de cinisme, hipocresia i incoherència de Pedro Sánchez és tan elevat que diu que actúa a favor de la democracia de Veneçuela… però Sánchez no aplica cap criteri democràtic davant d’estats com Rusia, Xina, Corea i els grans amics de la casa reial espanyola com el rei i els prínceps d’Arabia Saudita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada