Desinfectant Borrell. Del terrorisme d’estat al nazi Goebbels

356

L’espanyol José/p Borrell, autoproclamat gran desinfectant de Catalunya en nom del Regne d’Espanya, es mou entre el terrorisme d’estat i el nazisme de Joseph Goebbels.

1. El ministre Borrell va assegurar (13/09/1998) que defensar José Barrionuevo (ministre d’Interior) i Rafael Vera (secretari d’estat de Seguretat), condemnats per terrorisme d’estat, forma part del seu projecte de futur. Barrionuevo i Vera foren condemnats per la seva implicació amb els GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación), grups armats parapolicials espanyols practicants de la guerra bruta o terrorisme d’estat.

2.  Borrell, amic de Miquel Iceta, deixa clar el seu horroròs projecte de futur i anima a  desinfectar Catalunya per curar-la de la malaltia de l’independentisme. Ho digué (16/12/2017) en un míting del PSC/PSOE davant un cartell que ha estat mentida: “Fem Iceta president”. Fins i tot, el diari espanyol “La Vanguardia” titulava: “Borrell apuesta por ‘desinfectar’ las heridas de la sociedad catalana i ‘desprocesar’ TV3”.

3. Desinfectar recorda al terrorífic llenguatge dels GAL i del nazisme. Comentant les paraules de Borrell, Quin Monzó va escriure: “Vaig a desinfectar-me abans de ficar-me al llit. Amb salfumant n’hi haurà prou, calculo. No crec que calgui fer servir calç, suposo”. Fou una referència a la calç viva utilitzada  pel GAL contra etarres quan el PSOE de Felipe González governava a la Moncloa. També els nazis parlaven de “desinfectar” quan parlaven d’exterminar els jueues i els presoners en els camps de concentració. Ara cal desinfectar els catalans!!!

4. Borrell dona un pas més al posar-se en la seva boca nauseabunda el nom de Goebbels, eministre de propaganda del Tercer Reich (17/10/2018). Borrell acusa als líders independentistes d’emprar els mètodes de Goebbels. Els independentistes podrien replicar a Borrell acusant-lo de ser ell qui practica la metodologia goebbeliana.

5. José/p Borrell decideix crear l’organisme “España global” en un intent desesperat de millorar la desacreditada imatge internacional d’Espanya i d’atacar per via mediàtica servil el sobiranisme català democràtic i pacífic. Borrell afirma que l’actuació de la policia  espanyola no fou violenta contra els catalans  en el referèndum de l’1 d’octubre i que només hi hagué un ciutadà contusionat i no més d’un miler de ferits. Borrell menteix. Goebbels també mentia. I es que el diabòlic nazi deia: “Una mentida repetida mil vegades es converteix en una veritat”.

6. Apel·lació al periodisme democràtic i lliure. Caldrà analitzar l’actuació propagandística de “España global” i denunciar-ho si  s’orienta amb els 11 principis de la propaganda segons Goebbels.

 

 

Comparteix aquesta entrada