Cap democràcia dona suport al Govern espanyol contra Catalunya

389

               Cap Govern democràtic de cap país democràtic d’Europa i del món dona suport al Govern espanyol per la seva guerra bruta contra Catalunya i l’aspiració sobiranista democràtica i pacífica. L’executiu de Mariano Rajoy compta amb la benedicció del rei i amb la complicitat, entre altres instàncies, de PP, PSOE i C’s. Però les democràcies no donen suport ni privat ni públic a l’actuació governamental espanyola. No avalen la guerra bruta. No avalen les clavegueres de l’estat. No avalen l’”Operación Cataluña”. No avalen la persecució i les amenaces contra els polítics sobiranistes i les seves institucions catalanes. No avalen la permissivitat donada a organitzacions i manifestacions franquistes i feixistes. No avalen que el Tribunal Constitucional sigui manipulat i controlat per la Moncloa. No avalen que no hi hagi separació de poders. No avalen que el president Mariano Rajoy menteixi en un judici sobre la finançament irregular del seu partit. No avalen que els ministres afinin fiscals. No avalen la discriminació econòmica d’infraestructures que pateix Catalunya.

Comparteix aquesta entrada