Separats pel Si tornarà a perdre

576

Fracàs estrepitós de la banda dels quatre (Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera). Si tinguessin dignitat i vergonya haurien de plegar. Però tenen poca vergonya. I estan units en el front contra el sobiranisme democràtic i pacífic català. Són contraris a la reedició de Junts pel Si que va guanyar les eleccions catalanes del 27 de setembre del 2015. La banda espanyola dels quatre i els seus acòlits volen que els sobiranistes catalans vagin a les urnes el 26J cadascú a la seva, per separat. Les forces del no desitgen que JxSi sigui substituït per Separats pel Si. Així Separats pel Si tornarà a perdre el proper 26 de juny com ja va perdre el passat 20 de desembre a Catalunya davant Espanya i tot el món. Això sí, ERC celebrarà que te un parell d’escons més que els convergents o a l’inrevés. Els colaus ho tenen mes clar, menys manies i reagruparan  forces diverses davant l’absentisme cupaire.

Comparteix aquesta entrada