Sobre mi

Diuen que vaig nèixer en una matinada tempestuosa de gener a Barcelona, capital de Catalunya.

Visc a Sant Cugat del Vallès, ciutat amb un monestir benedictí del segle IX i amb una població molt jove.

Soci del Barça (n. 1866). Carreres de Dret i Periodisme. Grup Democràtic de Periodistes en la clandestinitat durant la transició de la dictadura a la democràcia. Segon en el primer premi del concurs de "Serra d'Or" per escriptors joves. Premi Ires (Institut de Reinserció Social). Premi de Periodisme Ciutat de Barcelona.

He estat vinculat, entre altres mitjans, al “Diario de Barcelona” i “El Correo Catalán”, ja desapareguts, i a "La Vanguardia". Em desvinculo d'aquest diari al febrer de 2014. Acollit a catalunyareligio.cat només durant sis mesos del 2014, entre el 23 de març i el 11 de setembre amb l'article "Rajoy, amb el cor d'un sobiranista català?". Col.laboro a "Foc Nou", "El Pregó", "Ràdio Estel".

Des del setembre del 2002, dedicat a la crònica d’afers religiosos. Des del 22 de setembre del 2008, el blog In saecula saeculorum navega per les xarxes socials. El blog és converteix en web el 12 de setembre del 2014.  El web adopta el nom avantguarda.cat, el 22 d'octubre del 2015. Pretén ser crític i alternatiu al desordre establert en els àmbits polític, cultural, social, religiós, eclesial.