8. Feb, 2018
  975 Visites      1 Comentaris

Soraya y Cospedal pugnen en radicalitat contra Catalunya

Les ultra espanyoles Soraya Sáenz de Santamaria i Maria Dolores de Cospedal pugnen en radicalitat contra les institucions i la democràcia de Catalunya.

1. La vicepresidenta espanyola Sáenz de Santamaria pregunta referint-se al president exiliat Carles Puigdemont: "¿Tanto cuesta sacrificar a un catalán?". La pregunta no es ¿Tanto cuesta sacrificar a un español?. Reconeix així que cal distingir entre catalans i espanyols. La rèplica a la vicepresidenta del M (punto) Rajoy del corrupte cas Gürtel segueix a continuació... ¿Tant costa sacrificar un espanyol? ¿Què et sembla, Soraya, si un català com, per exemple, el president Puigdemont, formulés aquesta pregunta? ¿Seria acusat de fomentar la violència? ¿L’odi? ¿Que faria la fiscalia? ¿Demanaràs perdó als catalans i als demòcrates per haver preguntat... tanto cuesta sacrificar a un catalán? ¿Penses dimitir?.

2. La ministra de Defensa, la molt guerrera Maria Dolores de Cospedal, disputa amb Sáenz de Santamaria qui impulsa una ofensiva més radical contra Catalunya.  Cospedal vol aprofitar el repressiu 155 per ensorrar TV3. Afirma: “A una inmensa mayoría de los ciudadanos de Catalunya, y desde luego del resto de España, nos parece que TV3 ha dejado de ser un medio de comunicación social para pasar a ser un medio de propaganda política y de manipulación. Creo que eso es una evidencia”.

 3. El discurs de Cospedal s’explica des del ressentiment i la frustració pel fracàs electoral del PP i per la victòria del sobiranisme a les urnes.  Demostra que ella i la immensa majoria de ciutadans d’Espanya a la que al·ludeix mai veuen TV3. La ministra ignora amb mala intenció que TV3 i Catalunya Ràdio son els mitjans audiovisuals considerats pels organismes nacionals i internacionals com les de mes qualitat i de major pluralitat a l’estat. Tenen una qualitat i una pluralitat que no es pot comparar amb els dels mitjans espanyola, inclosos, els mitjans barroerament controlats pel tàndem Soraya/Cospedal. Ambdues voldrien una acció repressora contra TV3 i Catalunya Ràdio com la que hi hagué el dia del referèndum.

 

A la xarxa


1 Comentaris


Angels

No es pot esperar res d'aquestas dones estan adoctrinadas per els seus "amos" i no volen perdre la seva "poltrona"


Escriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat