3. Aug, 2018
  316 Visites      0 Comentaris

Repressió i 155 son el fracàs d’Espanya i la monarquia

L’aparell estatal no descarta reeditar el 155 i la repressió contra Catalunya amb l’objectiu de liquidar el sobiranisme arrelat en amplis sectors de la societat.

1. MONARQUIA IMPOSADA PER FRANCO. L’aparell estatal espanyol inclou la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de Juan Carlos I; els poders executiu, legislatiu i judicia sense divisió de poders; el sistema de partits; les clavegueres de l’estat; la guerra bruta; la violència policial com la del dia 1 d’octubre; els poders econòmics; la caverna mediàtica; la impunitat de grups feixistes; la quinta columna.

2. LA DEMOCRACIA ESPANYOLA FRACASSA. L’aparell estatal no aposta pel diàleg autèntic ni pel debat sobre propostes. Aposta per la imposició, per l’exili i la presó preventiva dels líders sobiranistes catalans innocents que a Europa viuen en llibertat i són considerats demòcrates i pacífics. Així la repressió policial del dia 1 d’octubre que ha escandalitzat a Europa, el discurs del rei Felipe VI del 3 d’octubre, l’aplicació del 155, l’existència d’exiliats i presos polítics implica el fracàs d’Espanya, de la monarquia, de la Constitució del 1978, de la democràcia.

3. PRESIDENTE SÁNCHEZ INCONSTITUCIONAL. El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, del PSOE, afirma que està disposat a aplicar el repressiu i destructor 155 però que no està disposat a parlar del dret d’autodeterminació. D’aquesta manera, Sánchez actua contra la mateixa Constitució espanyola com fa l’espanyolisme unionista. L’article 10.2 del text constitucional estableix: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració universal de drets humans i els tractats i els acords internacionals sobre aquestes matèries ratificats per Espanya!”. Un dels punts d’aquesta declaració estableix: “Tots els pobles tenen el dret de lliure determinació”.

A la xarxa


0 ComentarisEscriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat