10. Aug, 2017
  1356 Visites      0 Comentaris

Rajoy inconstitucional i transgressor de la legalitat

El president del Govern d’Espanya, Mariano Rajoy, és presenta com l’ultra defensor de la legalitat constitucional, però ell és el primer que transgredeix la Constitució i la llei.

1. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan impulsa, tolera i no posa fi a la guerra bruta i a les clavegueres de l’estat.

2. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan tolera i subvenciona símbols i entitats feixistes com la Fundación Francisco Franco i el faraònic Valle de los Caídos.

3. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan el president del Govern menteix en un Tribunal sobre el seu paper en els escàndols econòmics que afecten al seu partit.

4. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan els ministres del seu Govern afinen la fiscalia.

5. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan el seu Govern manipula i controla el desacreditat Tribunal Constitucional.

6. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan la seva acció governamental trenca la divisió de poders que és substancial en un estat de dret.

7. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan adopta respecte Catalunya una sèrie de decisions que son contraries a la Declaració Universal dels Drets Humans i als tractats internacionals ratificats per Espanya, continguts a la Constitució i que han d’interpretar la pròpia Constitució.

8. Rajoy transgredeix la legalitat constitucional quan incompleix la sentencies del Tribunal Constitucional i del Tribunal Suprem favorables a Catalunya i les seves Instituciones, la qual cosa ha succeït en 34 ocasions.

9. PP, PSOE (inclòs PSC), C’s i similars són corresponsables de transgredir la legalitat constitucional per ser còmplices amb el Govern de Mariano Rajoy

A la xarxa


0 ComentarisEscriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat