10. Jun, 2018
  443 Visites      0 Comentaris

PSOEPSC, un altre NO espanyol a Catalunya  

El PSOE/PSC és, com PP i C’s, un partit espanyol, que practica sistemàticament el NO a Catalunya, al seu Govern i al seu Parlament que compta amb majoria sobiranista o independentista.

1. El partit socialista espanyol/català diu que NO admet que el 155, perpetrat pel tripartit espanyolista PP/ PSOEPSC/C’s, hagi tingut una aplicació repressora i destructora de les persones, les institucions, la llibertat i la convivència a Catalunya.

2. NO reconeix que els exiliats i presos polítics catalans son exiliats i presos polítics, però considera que els presos i els exiliats per altres règims repressors són presos i exiliats polítics.

3. NO reconeix que els sistemes judicials de les democràcies europees tracten als exiliats catalans com persones demòcrates, pacífiques i estan al carrer mentre el regim judicial i polític espanyol  maltracta els presos polític catalans com perillosos criminals violents.

4. NO als llaços grocs que son símbols reivindicatius de llibertat i solidaritat.

5. NO admet que la democràcia i la llibertat de les persones i dels pobles prevalguin sobre qualsevol hipotètica “unitat”.

6. NO al dret d’autodeterminació de Catalunya, malgrat que és un dret universal inherent a tots els pobles, inclòs el català..

7. NO unilateral a celebrar un referèndum, ni que sigui pactat entre els Governs espanyol i català.

8. NO reconeix que el dret d’autodeterminació i el referèndum son compatibles fins i tot en la Constitució espanyola, que ès una tesi defensada per eminents catedràtics i constitucionalistes.

9. No admet  que la nació catalana te els mateixos drets i deures que la nació espanyola i que la seva relació ha de ser en pla d’igualtat.

10. NO admet que la república és un sistema, per definició, més democràtic que la monarquia.

11. NO reconeix que el pare de Felipe VI, Juan Carlos I es rei imposat pel dictador Franco i que va jurar els Principios del Movimiento.

12. NO rectifica al sinistre José Borrell quan afirma que cal desinfectar Catalunya perquè està malalta d’independentisme.

13. NO rectifica al també sinistre Màxim Huerta quan afirma que “me cago en el puto independentista”

A la xarxa


0 ComentarisEscriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat