11. Jul, 2018
  329 Visites      0 Comentaris

Homenatge al conseller Forn i al major Trapero

La commemoració del primer aniversari dels atemptats jihadistes a Catalunya recordarà a les víctimes i ha d’incloure un homenatge solidari a Joaquim Forn (conseller d’Interior) i Josep Lluís Trapero (major del Mossos d’Esquadra) com principals dirigents de la policia catalana.

1. Els atemptats és produïren el 17 d’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils. L’actuació policial catalana fou exemplar, democràtica i eficaç contra el terrorisme. Va merèixer el reconeixement internacional però el recel del règim espanyol. Després el Govern espanyol (PP), amb el suport de PSOE i C’s, va imposar l’aplicació repressiva i destructora de l’article 155. El conseller Forn i el major Trapero, entre mols altres demòcrates catalans, són perseguits com perillosos criminals violents per part del règim espanyol (institucional, polític, judicial, policial, mediàtic). Forn i els engarjolats estàn en presó preventiva malgrat ser innocents perquè sobre ells no recau cap sentència condemnatòria. Trapero es investigat per presumpte delicte de sedició i ha estat degradat professional  per les autoritats del 155 que han mostrar una ínfima categoria política.

2. Mentre, els companys dels empresonats que estan a l’exili son tractats a Europa com polítics demòcrates, pacífics i estan en llibertat. El sistema judicial espanyol queda desprestigiada. Apareix com un sistema poc just i molt espanyol.

3. Aquests són alguns dels motius que justifiquen un homenatge agraït i solidari amb el conseller Forn i al major Trapero el proper 17 d’agost. Tots els demòcrates haurien de reconèixer la seva actuació democràtica i decisiva contra el terror. Un silenci sobre aquest reconeixement seria covardia i servilisme envers els poders fàctics i més retrògrads de l’estat espanyol. Seria injust. Seria manca d’humanitat. Aquest silenci seria una mala política.

A la xarxa


0 ComentarisEscriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat