15. Apr, 2018
  1094 Visites      0 Comentaris

Absències en la mani groga pels drets i les llibertats

Hi ha hagut absències en la multitudinària, pacífica, cívica i exemplar  manifestació groga del 15 d’abril a Barcelona, capital de Catalunya, a favor dels drets i de les llibertats de les persones i els pobles.

1. El rei Felipe VI, que assisteix a algunes manifestacions, no ha anat a la mani matinal del 15 d’abril. Devia estar fent a aquella hora de mitjancer entre els pares, germans, dona, fills i cosins de la seva reial família.

2. El president M punto Rajoy i els seus ministres tampoc han estat a la  mani. Deuen estar molt enfeinats per endevinar qui es M punto Rajoy, per resoldre els escàndols dels màsters i del finançament del partit més corrupte d’Europa, per afinar fiscals, per replicar l’ofensiva dels jubilats i un molt llarg etcètera.

3. Pedro Sánchez i Miquel Iceta, del PSOE, tampoc hi eren. Deuen estar paint la seva confluència amb partits i grups tant demòcrates, progressistes i catalanistes com PP, C’s, i SCC.

4. El jutge Pablo Llanera tampoc hi era. Deu estar emprenyat per la querella per prevaricació interposada pel Parlament. També deu estar buscant la fórmula impossible de que els jutges d’Escòcia, Suïssa, Bèlgica i Alemanya li facin una mica de cas de les seves euro ordres tan poc consistents com els falsos màsters.

5. Els “novios de la muerte” (Maria Dolores de Çospedal, Rafael Català, Juan Ignacio Zoido, Iñigo Méndez de Vigo....) tampoc hi eren. Deuen estar assajant els entranyables, pacífics, moderns i europeistes himnes de la Legión que és el que realment interessa a la població.

6. El virrei Enric Millo, company dels “novios de la muerte”, tampoc hi era perquè ell ha vingut a aquest món a aplicar el repressiu 155 i només es manifesta amb els reaccionaris espectacles espanyols i constitucionals com Tabarnia.

7. Els directius de Fundación Francisco Franco, Vox, Fomento del Trabajo Nacional, Círculo Ecuestre tampoc hi eren. Deuen estar elaborant informes per consolidar l’Espanya una, grande y libre imposada pel dictador Francisco Franco.

8. El conde de Godo i Màrius Carol (La Vanguardia), Enric González (El Periódico), Paco Marhuenda (La Razón), Bieto Rubido (ABC), Francisco Rosell (El Mundo), Antonio Caño i Xavier Vidal-Folch (El País), Pedro J. Ramínez (El Español), Federico Jiménez Losantos... i similars tampoc hi eren, Deuen estar escoltant i atenent les consignes de Soraya Sáenz de Santamaria.

9. I tampoc els exiliats i presos polítics catalans estaven a la mani groga. No hi han pogut assistir. Tots són innocents perquè no han estat jutjats ni sentenciats, però son tractats a Espanya com perillosos criminals violents. El sistema polític i judicial espanyol, per venjança, castiga a aquests polítics innocents a presó preventiva i, per a més inri, els tanca en centres penitenciaris molt lluny de casa. Però a Europa son tractats com demòcrates, pacífics i estan en llibertat.

 

 

A la xarxa


0 ComentarisEscriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat