31. Jul, 2017
  1361 Visites      2 Comentaris

Pregària x Catalunya. En aquesta hora decisiva

Mossèn Cinto Busquet proposa, en aquesta nova Pregària x Catalunya i en ple estiu, pregar en aquesta decisiva pel present i imminent futur del poble català.

Déu i Pare nostre, no permeteu que ens desanimem ni ens descoratgem davant la incapacitat dels qui posen per damunt de tot la salvaguarda de la integritat d’Espanya sota un sol Estat. No ens feu perdre el somriure i la paciència, quan una vegada i una altra ens repeteixen les mateixes raons i no volen escoltar mínimament les nostres.

Sosteniu els nostres governants i els nostres legítims representants en aquesta hora decisiva per a la nostra pàtria, il·lumineu-los en la seva acció política envers el bé de tots i preserveu-los de tot mal, a fi que venci ben aviat la veritable justícia i els nostres drets nacionals siguin reconeguts per l’Estat espanyol i per la Comunitat Internacional.

I per damunt de tot, doneu-nos un esperit comprensiu i benèvol, a fi que no considerem mai ningú com el nostre enemic sinó que sapiguem veure a tots com a germans.

A la xarxa


2 Comentaris


Marivs

Déu i Pare nostre, no permeteu que ens desanimem ni ens descoratgem davant la incapacitat dels qui posen per damunt de tot la salvaguarda de la independencia de Catalunya . No ens feu perdre el somriure i la paciència, quan una vegada i una altra ens repeteixen les mateixes raons i no volen escoltar mínimament les nostres.

Sosteniu els nostres governants i els nostres legítims representants en aquesta hora decisiva per a la nostra pàtria, il·lumineu-los en la seva acció política envers el bé de tots i preserveu-los de tot mal, a fi que venci ben aviat la veritable justícia i els nostres drets nacionals siguin reconeguts per Catalunya i per la Comunitat Internacional.

I per damunt de tot, doneu-nos un esperit comprensiu i benèvol, a fi que no considerem mai ningú com el nostre enemic sinó que sapiguem veure a tots com a germans.

Oriol Domingo

1. Déu i Pare nostre, ajudeu-nos a tenir l'esperit lliure de Jesús i la seva voluntat de compartir.
2. Déu de Jesús, ajudeu-nos a fer-nos nostre la Doctrina Social de l'Església que promou i defensa els drets i les llibertats de les persones i dels pobles o nacions.
3. Déu de Jesús, ajudeu-nos a no caure en el mal de la guerra bruta, de les clavegueres de l'estat, de la persecució dels representants democràtics.
4. Déu de Jesús ajudeu-nos que Catalunya, com qualsevol nació del segle XXI, sigui un poble demòcrata, lliure, solidari, sobirà i també independent si aquesta és la voluntat de la ciutadania expressada en les urnes
Amén


Escriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat