8. Oct, 2017
  539 Visites      0 Comentaris

1-0. Pregària per una Catalunya que sigui respectada i amb no-violència

Els cristians han pregat aquest darrer diumenge per la Catalunya de després del 1-O, dia del referèndum que va patir una impressionant repressió policial que ha estat condemnada en tots els païssos democràtics. Els mossens i alguns fidels de Sant Cugat del Vallés, per exemple, han redactat unes ben pensades pregàries. Els assistents han contestat: “Escolteu-nos Pare”.

-Per l’Església i per tots els que la formem: que creixem cada dia més en l’amor a Déu i als germans.

-Pel Papa Francesc i pels nostres bisbes: que l’Esperit Sant els il·lumini perquè condueixin l’Església d’acord amb la seva voluntat

-Perquè la benedicció de Déu davalli sobre Catalunya en aquest moment delicat de la seva història.

-Perquè tots els que diumenge passat van sortir perjudicats físicament i emocionalment, per activa i per passiva, assoleixin la plena recuperació.

-Perquè el bon Déu faci davallar als cors de creients i no creients un esperit de perdó i de persistència en la no-violència.

-Perquè els que cerquen la sortida pacífica del conflicte, promoguin el respecte pels drets legítims i les sensibilitats de tots els pobles

-Perquè les lleis terrenals, mudables per naturalesa, no ens apartin mai de complir la llei eterna de Déu que és d’amor i de perdó.

-Perquè els servidors públics prenguin decisions justes, que canviïn la supèrbia del predomini per la humilitat del servei.

-Perquè tots els ciutadans, que diferim en la política, la cultura i la religió cerquem per damunt de tot el valor superior de la fraternitat

-Perquè els que gaudim de més béns dels que necessitem, siguem molt més solidaris dels pobres del món, sovint tan oblidats

-Perquè presentem a la Taula del Senyor les nostres peticions i ell ens concedeixi la pau i el coratge que ens falta per viure i testificar l’esperança dels béns eterns.

A la xarxa


0 ComentarisEscriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat